Kort hår

Prøv en frisure med kort hår

Hvis du har kort hår, eller bare gerne vil have det, kan det være, du er i tvivl om, hvilken frisure du skal få klippet, næste gang du er hos frisøren. Der findes rigtig mange forskellige frisurer med kort hår, så der er nok at vælge imellem, næste gang du skal beslutte dig for en frisure.

Hvis du ikke selv ved, hvad du skal vælge, og hvis du ikke lige har et magasin eller to liggende ved siden af dig, kan du bruge din computer eller smartphone. Der er nemlig meget inspiration at finde på medier som Instagram og Youtube til frisurer med kort hår.

Vær ikke bange for at prøve noget nyt

Hvis du ikke er vant til at have kort hår, eller hvis du bare har haft den samme frisure med dit korte hår i lang tid, skal du ikke være bange for at kaste dig ud i noget nyt. Håret vokser altid ud igen, og det kan jo være, at det klæder dig utroligt godt med den frisure, du har i tankerne.

Så lad være med at være bange for, hvad andre kommer til at tænke om dig eller din frisure. Gør hvad du selv har lyst til med dit hår.

Snak med dine veninder om dine muligheder

Hvis du stadig ikke kan beslutte dig for, hvilken frisure der vil klæde dig, kan du altid tage en god snak med dine veninder og høre, hvad de mener, du bør gøre.

Det er ikke sikkert, du er enig, men det kan jo være, at de har en god idé til dig, som passer perfekt til lige netop dit hår. Du kan også tage ned til frisøren og høre om dine muligheder. Måske hun kan anbefale dig en frisure, du ikke selv har overvejet.

01/

Hårvask

02/

Hår Styling

03/

Klipning

04/

Farvning

05/

Udglatning

06/

Hår pleje