Farvning

Hårfarvning – Tips og tricks

Farv håret

Farv håret derhjemme og spar penge

Det kan være en dyr fornøjelse at besøge en frisør. Regningen kan tit ende på den anden side af 1000 kroner, så derfor kan det være en god idé, om ikke andet så for din økonomi, at overveje at farve håret selv, næste gang det trænger til det.

 

Ved at farve håret selv, skal du godt nok stadig betale for hårfarven, men selve frisøren sparer du væk, hvilket trækker den samlede pris godt og grundigt ned.

 

Så hvis du gerne vil have en ny hårfarve, men ikke har råd til at gå til frisøren, kan det være værd at overveje.

Få hjælp til det

Hvis du ikke selv har prøvet at farve hår før, hverken på dig selv eller på andre, kan det være en god idé at få en ven eller et familiemedlem, der har erfaring med det, til at hjælpe dig den første gang.

 

Det er nu noget nemmere at få en anden til at farve dit hår, så hvis du har en søster eller en veninde, der måske har haft gjort det på sig selv eller på andre før, er det oplagt at spørge dem om hjælp. Så er du i hvert fald på den sikre side.

Køb hårfarven over nettet

Hvis du vil gøre det nemt for dig selv, kan du vælge at bestille din nye hårfarve over nettet i stedet for at gå ned i en butik og købe det.

 

Der er som regel et langt større udvalg af både mærker og farver på nettet, og så kan du muligvis også spare penge på selve hårfarven ved at bestille online.

 

Så kommer farven direkte hjem til din dør, hvorefter du ellers bare kan gå i gang med at farve dit hår til en ny og spændende farve.