3 tips til at holde dit hår sundt

3 tips til at holde dit hår sundt

Vil du gerne være sikker på at holde dit hår sundt, har vi her samlet et par gode tips til dig, som du kan læne dig op af. Det er jo vigtigt at gøre noget aktivt, hvis du gerne vil blive ved med at have sunde lokker. Og med disse tips kan du i hvert fald være sikker på, at du er et godt stykke af vejen.

Find priser på lamelgardiner her.

Køb et glattejern af en god kvalitet

For det første kan det være klogt at bruge penge på et glattejern af en god kvalitet, hvis du har en tendens til at glatte dit hår. Glatter du aldrig dit hår, kan du godt springe videre til det næste punkt på listen.

Men når du skal glatte hår, er det vigtigt, at du bruger et glattejern, der kan varme det op til de helt bestemte grader, som hår kan holde til. Derfor er det bestemt ikke det rette sted at spare penge, hvis du gerne vil spare penge på hårprodukter. Dit glattejern skal være af en god kvalitet.

Du behøver ikke at vaske håret hver dag

Dernæst er det også godt at sige, at du ikke behøver at vaske dit hår hver eneste dag. Håret bliver jo nemt slidt, især hvis du putter produkter og kemikalier i det hver eneste dag. Så hvis du lige nu vasker dit hår hver dag, er det måske en ide at lave det om til bare hver anden dag i stedet for.

Dermed ikke sagt, at du ikke skal tage dig af dit hår og bare lade stå til, men hvis hårvask med produkter slider på håret, er det jo bedst at give det ro. I hvert fald så meget som muligt.

Få klippet spidserne i håret

Sidst, men ikke mindst, kan du også vedligeholde dit hår ved at få klippet spidser engang imellem. På den måde holder du hele tiden dit hår friskt, og du skal ikke rende rundt med ødelagte spidser i håret.

Derudover er det jo heller ikke nær så dyrt at få klippet spidser en gang hver anden eller tredje måned, som det er at få en af de dyre ting fra menukortet hos en frisør. Med lidt vedligehold her og der kan du let undgå de helt store udgifter til en frisør.

Vi håber, at det nu bliver nemmere for dig at holde dit hår sundt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.